Ny kursmulighet i eksklusive omgivelser i Andalucia, Spania

La Urraca
Kursdato: 10.-15. september 2018

Kurset Slank kropp krever bevisste tanker tar det neste naturlige steget! Nå tilbyr vi et kurs i helt spesielle omgivelser og som skapt for dette kurset. La Urraca i Casarabonela er ikke et hotell men en unik, privat og fasjonabel gammel spansk herregård fra år 1490 som opp igjennom historien har tilhørt aristokratiet. Dette innebærer en eksklusivitet hvor vi har stedet helt for oss selv og ivaretatt etter alle kunstens regler av det norske vertskapet som har gjenreist dette til den moderne stand det har i dag.

Gården ligger vakkert opp i fjellsiden nært landsbyen Casarabonela med utsikt mot havet. Vertskapet har tatt vare på de mauriske tradisjoner og dette gjenspeiles i interiør/eksteriør og gir en helt spesiell atmosfære. Hele settingen gjør at du vil føle deg utvalgt :-)

Les og se bilder av La Urraca: www.laurraca.es

Maten er litt av opplevelsen!

Vi får mat som er tilpasset vårt behov! Vertskapet brenner for kortreist, ren og økologisk mat og gjerne fra egen kjøkkenhage. Vi får en fusjon av Andalusisk gårdsmat med litt nordiske innslag. Frokosten er litt norskinspirert men med sunne og grove valg av brød, kornblanding, yoghurt, egg, ost skinke samt naturlig tilbehør fra området. Lunsjen blir mer salat og panneretter som passer området og årstid. Paellaen tilberedes over kull ute i patioen og er den aller beste jeg noen gang har smakt! Middagene nytes under stjernehimmelen i felleskap. Middagen er som regel en 2 retters enten med forrett eller dessert. Det serveres flaskevann til måltidene og de som ønsker noe mer kan forsyne seg med øl/vin/bobler i ”honesty-baren” både i patioen og ved bassenget og gjør opp dette før hjemreise. Kaffe og te er alltid tilgjengelig.

Hvem er dette for?

 • Dette er for deg som føler at nå er det din tur! Stikkordet er egenomsorg med påfyll.
 • Det er for deg som har vært god på å ta vare på alle rundt deg og du har litt for ofte blitt salderingsposten.
 • Det er for deg som i hverdagens travelhet med jobb og familie/foreldre og alt det mentale stresset på toppen trenger å få noen verktøy og brikker på plass vedrørende tanker, følelser og spiseatferd relatert til helse og en ønsket livsstilsendring og bedre helse.
 • Du har lenge ønsket å komme i mål med dette og kjenner at du trenger litt ny innsikt i å oppdage hvor dine skjulte sabotører er plassert og få noen konkrete verktøy til å håndtere dette med.
 • Du trenger litt ny inspirasjon og en push i riktig retning hvor du kan få bedre kontroll på utfordringer og situasjoner som trigger ufornuftig inntak.
 • Du vil både ha mer innsikt og praktiske verktøy du kan bruke med en gang og som passer når du kommer hjem.
 • Og selvfølgelig skal du få bli kvitt det plagsomme søtsuget og få vitenskapen bak dette.

Dette blir en liten uke hvor du og dine behov står i fokus. En uke hvor du får hensiktsmessig og inspirerende påfyll og endelig kan ta vare på deg selv og dine behov. Det kommer til å bli undervisning, diskusjon, mingling, relasjonsbygging, erfaringer, latter. Det blir også en vandring til nabolandsbyen og en liten rolig fjelltur for de som ønsker dette. Etter lunsj er det din tid som du disponerer fritt og du kan ligge ved bassenget, lese en god bok i patioen, bli med på en tur, delta i samtaler eller bare ta deg en time på øyet? Dette skal være den uken du har drømt om lenge hvor du er øverst på agendaen og kan se tilbake på som den beste investerte tiden på aldri så lenge.

Hva skal dette handle om?

Dette blir en uke hvor den viktigste essensen og de hyppigst brukte og effektive verktøyene settes på agendaen fra kurset Slank kropp krever bevisste tanker. Du får med deg ny innsikt til å se deg selv og dine medmennesker, situasjoner og utfordringer med nye briller. Du vil få kunnskap i hvordan mat påvirker deg både konkret og mer ubevisst og hva du kan gjøre med dette. Du vil se hvordan tanker og følelser og din historie settes i sammenheng med spiseatferden og hvordan dette kan løses fremover. Du vil se hvordan stress utfordrer alle dine kontrollsystemer og få verktøy til å håndtere dette fra nå av. Er du en leder på jobb men ikke for din livsstilsendring? Du vil få kunnskap om hvorfor det er nødvendig å gjøre denne indre jobben? Du får innføring i, og med deg en Matplan som fungerer for din livsstilsendring, bedre helse og mer energi. Vi skal se på hvordan du kan takle sosiale settinger og matpress, feirier og feringer.

Du får en gyllen anledning nå til å sette dette ut i praksis når vi er i en sosial setting. Dette blir en uke med en kombinasjon av livsberikende påfyll, workshop og kanskje litt innrømmelser og humor over hvor feiltastiske vi som mennesker er. Dette skal bli en inspirerende og morsom uke.

Info om Slank kropp krever bevisste tanker: http://britevensen.no

PROGRAM

DAG 1:
Ankomst og velkomst.
Middag.

Tidsplanen frem til lunsj kl 13.00 er lik alle dager:

DAG 2:
08.00 Myk morgenstrekk/enkel bevegelse til soloppgangen (frivillig)
09.00 Frokost/kaffe og relax
10.30 Undervisning og workshop (innlagt pause underveis)
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
13.00 Lunsj og deretter egentid. Frivillig rolig fjelltur i nærheten.
19.00 Vertskapet forteller litt om herregården og området til et lite glass vin eller annet for de som ønsker det.
20.00 Middag i felleskap.


DAG 3:
13.30 Lunsj. Vi går i felleskap til nabolandsbyen Casarabonela for felles lunsj. Dette tar ca 50 minutter. Vi går sammen tilbake ved 15 tiden.
Om noen vil bli igjen er det mulighet for dette.
19.00 Vertskapet tilbyr vinsmaking av utsøkte viner valgt fra området for de som ønsker dette.
20.00 Middag, verten lager en spesiell Paella over glør mens vi ser hvordan.

DAG 4:
13.00 Lunsj.
14.00 Brit går en rolig tur på ca 2 timer i nærområdet. De som har lyst følger med. Fottøy for begge turer; joggesko og vannflaske.
20.00 Middag.

DAG 5:
13.00 ”Mindfull” lunsj. Deretter egentid. 18.00-19.00 Oppsummering og refleksjon av uken.
20.00 Middag, i dag på utsiktsterassen med fjellene i vest og solnedgang.

DAG 6:
08.00 Frokost.
09.00 Avreise flyplass.
Tiden etter lunsj er din tid hvor du kan være sosial, trekke deg tilbake, lese en bok, slappe av ved bassenget, ta deg en time på øyet, rusle en tur til nabolandsbyen eller ta en tur til hest. Herregården har flere ulike sitteområder. Her du kan sitte å hygge deg filosofere og nyte utsikten og fjellene i vest eller oppleve overgangen fra mørk stjernehimmel og sangen fra gresshoppene til den fantastiske soloppgangen hvor fuglene i gårdstreet våkner og ønsker deg god morgen :-) . Et par av dagene kommer jeg til å tilby en tur (for de som ønsker) i fjellet hvor vi kjører til utgangspunktet og en tur i nærområdet.

Vedrørende aktiviteter:
Disse er frivillige og ut fra interesse og form.
2 vandringer gjøres av meg i uken.
Det er mulig å besøke Malaga med gamlebyen og markedet samt litt shopping.
Det er mulighet for mountain-sykling for de som er i form til dette.
Det er mulig å bestille riding for øvede.

Hvordan kommer vi oss til La Urraca?

Nærmeste flyplass ligger i Malaga og det går direktefly fra Oslo-Gardermoen hit. Fra flyplassen til La Urraca tar det med bil ca 30 minutter. Passende flyvning fra Gardermoen bekjentgjøres så du kan bestille for felles flytur, spesielt ned til Malaga som er flyplassdestinasjonen vår. Kommer du fra andre destinasjoner enn Oslo-Gardermoen ordner du dette selv. Felles transport til og fra flyplassen er inkludert og organisert i kursprisen så lenge vi ankommer innenfor angitt tid.

Hva vil dette koste?

 • 5 netter i delt dobbeltrom, enkeltrom kan bestilles mot tillegg i pris. Begrenset antall rom.
 • Helpensjon, alle måltider inkl. Lunsjen i landsbyen Casarabonela.
 • Vinsmaking om ønskelig.
 • Kurs alle dager.
 • 2 vandringer i nær og fjellområdet.
ALT DETTE FÅR DU FOR NOK: 10.300,-

Hva er ikke inkludert:

Flyreisen til og fra Malaga og Norge. Denne bestiller du selv.
Flyreisealternativ vil du få info om i meget god tid for bestilling slik at vi kan reise felles gruppe ned om du reiser fra Oslo-Gardermoen. Forslag til hjemreise også.
Drikke utenom vann til maten.
Ridning og evt. Tur til Malaga eller andre ting du ønsker utover kurs/program.

Praktisk informasjon:

Vilkår:
Det er kun 15 plasser så dette blir en eksklusiv gruppe. De første som melder seg på får plass.
Prisen for kurset dekker transport til-fra flyplass, 5 netter i dobbeltrom (3 enkeltrom),undervisning, alle måltider og vandringer.
Flyreisen til og fra Malaga ikke inkludert og bestilles separat.
Ved påmelding blir det fakturert et depositum på 3000,- resterende beløp blir fakturert ved forfall 2 måneder før avreise.
Alle fakturaer blir sendt på mail.
Alle avgifter ikke refunderbare og påmelding bindende. Det er begrenset antall plasser.

FORSIKRING:
Vi anbefaler alle å ha en reiseforsikring som dekker både fly og opphold i perioden samt evt. Avbestilling. Det er godt å få hjelp om det skulle dukke opp noe underveis.


JEG BLIR MED!

Spørsmål?

Har du spørsmål så ring: 93497706 eller send meg en mail på britnevensen@gmail.com så får vi avklart det du lurer på.

Jeg kan love deg at det blir en eksklusiv og uforglemmelig uke i de Andalusiske fjell!
Powered by Nerdefabrikken